IJP SIBIU – RELUARE PROGRAM CU PUBLICUL

stiri redactie

Vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 20.05.2020, Poliția Municipiului Mediaș va relua activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală, programul de lucru fiind următorul:

  • Miercuri și joi: 1000 – 1200

Cu aceeași dată, se reia activitatea de relații cu publicul și a Serviciului Arme, Explovizi, Substanțe Periculoase desfășurate la reședința I.P.J. Sibiu, conform următorului program:

– Luni – vineri: 1000 – 1200;

– marți și joi: 1400 – 1600.

*** Facem mențiunea că persoanele care se vor prezenta la ghișeele pentru relații cu publicul vor respecta măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mânușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3  C.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă asiguram de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea cererilor dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF continuă implementarea măsurilor de protecție a angajaților și contribuabililor

Agenția Națională de Administare Fiscală recomandă contribuabililor, și în perioada decretării stării de alertă, interacțiunea la distanță cu unitățile fiscale, pentru a nu fi zădărnicit efortul întregii societăți de limitare a răspândirii infectării cu noul Coronavirus.             Astfel, conducerea ANAF a dispus continuarea implementării măsurilor de protecție a contribuabililor și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro