IJJ REACTIONEAZA!!!

Hila Ovidiu

Referitor la activităţile desfăşurate astăzi, în zona Catedralei Mitropolitane din municipiul Sibiu, Jandarmeria Sibiu face următoarele precizări:

Astăzi, 19.09 a.c., între orele 09.45-13.45, la solicitarea scrisă a  Mitropoliei Ardealului,  jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării judecăţii bisericeşti a lui  Cristian Pomohaci.

Dispozitivul format pentru asigurarea măsurilor de ordine publică a fost dimensionat în funcţie de situaţia operativă pentru prevenirea eventualelor incidente, luându-se în considerare interesul suscitat de acest caz în rândul opiniei publice.

Pe timpul desfăşurării judecăţii lui Cristian Pomohaci, susţinătorii acestuia au fost paşnici însă, în perioada premergătoare terminării judecăţii, s-au adunat pe trotuare în faţa Arhiepiscopiei Sibiului. La ieşirea lui Cristian Pomohaci din incinta instituţiei, persoane din staff-ul acestuia i-au facilitat accesul in interiorul mijlocului de transport şi după plecarea acestuia s-a produs o busculadă în care au fost surprinşi şi reprezentanţi mass-media aflaţi la faţa locului.

Cu privire la starea de fapt expusă de către un reprezentant mass-media, Jandarmeria Sibiu va efectua verificări în vederea stabilirii identităţii persoanei care corespunde semnalmentelor comunicate, urmând a fi dispuse măsuri conform prevederilor legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CIRCULAȚI PREVENTIV, ÎN CONDIȚII DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ

Poliția Română recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere,atunci când circulă în zone cu instabilitate atmosferică. Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, atenționări nowcasting referitoare la descărcări electrice, intensificări ale vantului, averse și grindină pentru județele Brașov, Sibiu, Buzău, Teleorman, Argeș […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro