IGPR va sarbatori Ziua Politiei Romane la Sibiu

Hila Ovidiu

In acest an, activitatile dedicate Zilei Politiei Romane vor fi organizate de catre IGPR la Sibiu. Vineri, sibienii vor putea urmarii in Piata Mare din Sibiu exercitii demonstrative, o expozitie de tehnica aflata in dotarea Politiei Romane si o defilare a studentilor Academiei de Politie din Bucuresti.

Sibiul va gazdui, in premiera, manifestarile organizate de IGPR si dedicate Zilei Politiei Romane. Acestea vor avea loc vineri, iar punctul culminant va fi reprezentat de evenimentele care se vor desfasura in Piata Mare din Sibiu.  Astfel, de la ora 11,  la Monumentul Eroilor Revolutiei din Decembrie 1989 situat in fata Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, va avea loc ceremonialul de depuneri de jerbe si coroane de flori in memoria eroilor nostri. Apoi, incepand cu ora 12.00, Piata Mare a municipiului Sibiu va fi spatiul in care publicul larg va putea vizita expozitiile de tehnica si autospecialele din dotarea Politiei Romane, va putea urmari exercitiile demonstrative si parada in cadrul careia vor defila elevii si studentii scolilor de politie si Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti. In acest cadru festiv va fi comemorat agentul sef adjunct de politie Gancea Lucian, cazut la datoria in anul 2011. De asemenea, va avea loc premierea politistilor care s-au remarcat in activitate, la nivel national.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou focar de rubeola la Sibiu

Acesta a izbucnit la Colegiul Agricol Barcianu si numara 24 de cazuri. Avem insa si vesti bune. Celelalte focare izbucnite in institutiile de invatamant din judet sunt in scadere. Valul epidemic de rubeola pare sa se mai potoleasca prin Sibiu dupa ce in decurs de o luna de zile a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro