Icoana facatoare de minuni, adusa la Sibiu

Icoana Maicii Domnului din Kazan revine la Sibiu. Pentru cel de-al doilea an consecutiv icoana facatoare de minuni va putea fi cinstita de catre credinciosi in Biserica de pe strada Dealului.

Icoana facatoare de minuni are o vechime de peste 700 de ani.si se diferentiaza de restul picturilor eclesiastice prin faptul ca are la vedere o singura mana, cea care binecuvanteaza.

Se spune ca icoana a scapat ca prin minune dintr-un incendiu mistuitor insa a ramas prinsa intre daramaturi.

Maica Domnului s-a aratat in vis unei copile spinandu-i inde sa caute. Insotita de mama, copila a cautat in locul indicat si a gasit icoana. Aceasta a fost depusa intr-o biserica din localitatea ruseasca Kazan. Aici a infaptuit prima minune, vindecand un nevazator. De atunci si pana in zilele noastre se spune ca s-a pierdut sirul vindecarilor sufletesti si trupesti infaptuite de icoana.

Icoana Maicii Domnului din Kazan, considerata cea mai valoroasa facatoare de minuni din intreaga Rusie vine la Sibiu in data de 1 august si poposeste la Biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul pana in data de 8 august. Credinciosii i se vor putea inchina zilnic intre orele 08.00 si 20.00

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS