Iata cateva vedete care nu ai fi zis ca vorbesc limba germana

Orice roman din Germania stie ca limba germana nu e usoara deloc si pentru a putea avea o conversatie uzuala pe strada e nevoie de ore intregi de studiu. Insa, se pare ca exista si vedete de la Hollywood care ni s-au alaturat in aceasta provocare, de a stapani limba germana. Cu siguranta nu credeai despre urmatorii ca ar ar vorbi fluent germana sau ca ar avea radacini nemtesti:

Leonardo Di Caprio: bunicii din partea mamei au fost nemti, Wilhelm fiind al doilea prenume al starului din Titanic. Pe deasupa, coincidenta sau nu, actuala lui prietena este top-modelul german Toni Garrn.

Natalie Portman: e una dintre cele mai destepte actrite fiind absolventa de Harvard. Natalie vorbeste fluent engleza, spaniola, japoneza, franceza si evident, germana.

Sandra Bullock: mama ei este nemtoaica, Sandra locuind pana la 12 ani in apropriere de Nuremberg, unde tatal ei era atasat al armatei SUA in Germania.

Bruce Willis: s-a nascut in Germania, mama fiind nemtoaica de langa Kassel, iar tatal tot atasat militar. Chiar daca a plecat din tara la 2 ani, inca poate vorbi binisor germana.

Michael Fassbender: nu vorbeste atat de bine germana, insa poate juca locuri care necesita acest lucru, cum e rolul locotenentului Artchie Hicox din Inglorious Bastards.

Kim Katrall: desi nascuta in Anglia, vedeta din Sex and the City si-a petrecut anii 80 in Frankfurt alaturi de al doilea sot. Kim a invatat fluent germana, desi acum spune ca a uitat aproape tot.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS