Ia reptila, neamuleeeee!

Hila Ovidiu

Reptile pentru toata lumea. Cine vrea sa vada, sau cine vrea sa cumpere poate vizita expozitia deschisa la Casa Albastra. Aici exponatele sunt schimbate periodic tocmai pentru ca vizitatorii sa poata admira mai toatre speciile de taratoare de pe glob.

Asa se aude zgomotul produs de o cobra agitata. Dar aceasta nu este singura specie de reptila care poate fi vazuta la expozitia de la Casa Albastra. Acolo mai puteti admira crocodili, pitoni gigantici, serpi deosebit de rari, igoane, broaste testoase si multe alte animale exotice. Mai mult, cei care doresc sa isi construiasca propria jungla acasa pot comanda si achizitiona diferite specii de reptile. In functie de specia din care provin, de locul de provenienta, de cat de greu sunt aduse in tara, de marime dar si de colorit o reptila poate costa intre cateva zeci si cateva mii bune de euro. Atentie insa! Astfel de animale de companie daca le putem numi asa necesita un regim special. Astfel ca, doritorii trebuie sa se informeze temeinic inainte de a-si achizitiona o reptila. Indiferent ca si-ar dori sau nu sa detina un astfel de animal acasa, cei mici sunt incantati de expozitie chiar daca buna parte din animale le-au mai vazut deja. Mai ales ca au si ocazia de a atinge animalele. Expozitia ramane deschisa pe perioada intregii veri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sunatoarea, planta minune

E galbena, se mai numeste si planta nadufului si trateaza boli. Daca nu ati ghicit, va spun eu. E sunatoarea. Poate de multe ori faceti plimbari pe dealuri si campii, sin u o luati in seama. Daca o culegeti, si apoi faceti ceai, puteti da la o parte cateva din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro