I was a…tree!

Hila Ovidiu

Am fost candva…un copac. Acesta este un mesaj pe care iubitorii de natura l-au scris pe buturuga ramasa in urma taierii unui arbore din parcul Cetatii. Prin acest demers s-a dorit probabil sensibilizarea autoritatilor cu privire la taierile ilegale de paduri, problema mult mai arzatoare a tarii noastre.

“I was a tree” este mesajul pe care cativa iubitori de natura l-au scris pe ce-a mai ramas dintr-un falnic copac din parcul Cetatiii. Pomul a fost taiat, spun reprezentantii municipalitatii pentru  ca era foarte batran si risca sa se rupa punand astfel in pericol viata celor care se plimba prin parc. Raspunsul nu pare sa ii fi multumit insa pe oamenii care se ocupa de protejarea mediului. Desi au vrut sa ramana in anonimat, acestia spun ca mesajul”am fost candva un copac” ar trebui postat probabil pe toate ramasitele de pomi taiati, mai ales in zonele in care in ultimii 10 ani s-au facut defrisari masive. Ei spun ca nici padurile judetului nostru nu au scapat de urgia…”ucigasilor” si ca pe versantii care nu se vad padurile au fost pur si simplu rase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cisnadian arestat pentru furt de colete in Germania

Un cisnadian in varsta de 27 de ani risca sa stea cel putin un an dupa gratii dupa ce a furat mai multe telefoane in Germania. Tanarul era angajat al unei firme de curierat si in loc sa duca pachetele destinatarilor le-a pastrat pentru el. A fost arestat preventiv in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro