I-a furat prunele

Hila Ovidiu

Proprietarul unei livezi din localitatea Vurpar, a fost la un pas de a ramane fara fruncte. Cativa indivizi i-au scuturat prunii si au incarcat fructele in carute ca si cand ar fi ale lor. Hotii au fost insa prinsi si dati pe mana politiei.

Lucratorii Postului de Politie Vurpar au fost sesizati telefonic, cu privire la faptul ca in livada pe care o detine pe raza localitatii Vurpar se afla mai multe persone care fura  prune. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Selimbar care au oprit pentru control in zona livezii trei atelaje hipo, in care se aflau trei persoane de sex masculin, toti domiciliati in Vurpar, fiind identificati in atelaje mai multi saci cu prune. Fiind intrebati cu privire la provenienta prunelor, cei trei barbati au recunoscut faptul ca acestea au fost sustrase din livada reclamantului. In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca la savarsirea acestei infractiuni au participat, alaturi de cei trei barbati, alti sapte membrii ai familiilor lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a facut scrum

Pompierii sibieni au luptat cu flacarile mai bine de 2 ore, in incercarea de stinge un incendiu care se manifesta violent. O baraca in care locuiau membrii unei familii a fost facuta scrum. Oamenii spun ca focul ar fi fost provocat iar acum au ramas sub cerul liber. Un incendiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro