Huliganii maghiari au început războiul cu poliția

Hila Ovidiu

Huliganii maghiari au inceput deja meciul cu Romania, acestia incaierandu-se cu fortele de ordine, in noaptea de joi spre vineri.Agentia de presa maghiara MTI, citata de 168ora.hu, relateaza ca politia a incercuit o zona din centrul capitalei maghiare, unde zeci de huligani s-au manifestat violent. Site-ul Csakfoci.hu scrie ca ar fi fost vorba despre aproape 120 de persoane.
Huliganii au avariat atat masini de politie, cat si alte autovehicule aflate in zona, carora le-au spart geamurile si le-au taiat cauciucurile.
Potrivit sursei citate, 17 persoane au fost arestate. In cele din urma, a fost reinstaurata ordinea in zona.De asemenea, Nemzeti Sport scrie ca au fost aruncate petarde si ca unele persoane au suferit rani usoare.

 

sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fenomen astronomic rar: Super Lună şi eclipsă de Lună, simultan, pe 28 septembrie

Un eveniment astronomic foarte rar, ce constă în producerea simultană a două fenomene spectaculoase – Super Lună şi eclipsă de Lună -, va avea loc în noaptea de 27 septembrie spre 28 septembrie, informează huffingtonpost.com. Un eveniment astronomic similar s-a produs în urmă cu peste 30 de ani, iar următorul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro