Hristos a Inviat

Hila Ovidiu

Mii de sibieni au luat cu asalt bisericile din oras   pentru a lua parte la slujba de Inviere. Cei mai multi dintre ei au fost la Catedrala Mitropolitana. Aici slujba a fost oficiata de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului.

Mii de oameni au luat cu asalt bisericile din oras pentru a se bucura impreuna de Inviere. Numai la Catedrala Mitropolitana peste 2000 de credinciosi au venit sa ia Lumina si sa isi spuna „Hristos a Inviat”. Slujba de la Catedrala a fost oficiata de catre IPS Laurentiu Streza alaturi de un sobor de preoti. Din fericire vremea a tinut cu sibienii. Desi initial fusesera anuntate ploi pentru noaptea de sambata spre duminica, timpul a fost cat se poate de placut. Slujba s-a incheiat la orele diminetii, dar nu inainte ca toti credinciosii sa fi luat Sfintele Pasti. Dupa Inviere credinciosii s-au indreptat catre case unde alaturi de cei dragi au ciocnit oua rosii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hristos a Inviat!

Mii de sibieni au luat cu asalt bisericile din oras   pentru a lua parte la slujba de Inviere. Cei mai multi dintre ei au fost la Catedrala Mitropolitana. Aici slujba a fost oficiata de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro