Hotii nu pleaca in concediu!!!

Hila Ovidiu

Este perioada concediilor, iar hotii profita din plin de acest lucru. Politistii sibieni spun ca nu este zi din saptamana in care sa nu fie sparta cate o locuinta. Pentru a preveni astfel de evenimente neplacute oamenii legii ne dau cateva sfaturi.

 

 

Este perioada de concedii iar hotii stiu asta si profita din plin. Politistii sibieni ne dau cateva sfaturi pentru a nu ne trezi ca la intoarcerea din vacanta in locul casei in care locuiam nu mai gasim decat niste pereti goi. Mai mult, oamenii legii spun ca nici o masura nu este in plus atunci când vine vorba de siguranta spatiului de locuit si a bunurilor agonisite. Fie ca plecam de acasa doar pentru cateva momente sau pentru o perioada mai lunga de timp, avem obligatia sa ne luam propriile masuri de protectie a locuintei. Cele mai bune momente in care infractorii pot actiona nestingheriti sunt cele in care proprietarii lipsesc de la domiciliu mai mult timp, lasând locuinta nesupravegheata si, de cele mai multe ori, neasigurata corespunzator. Pentru protejarea eficienta a locuintei politistii recomanda montarea unor usi confectionate dintr-un material rezistent la actiuni mecanice si termice, care confera siguranta locuintei,  achizitionarea unor sisteme de inchidere de calitate, instalarea unui sistem de alarma antiefractie si  protejarea ferestrelor cu grilaje mecanice, acolo unde este posibil accesul prin escaladare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia rutiera la datorie

Politistii rutieri nu au liber in weekend. Sambata si duminica acestia pot fi intalniti pe strazile judetului. Oamenii legii au programate pentru finalul de saptamana actiuni pe toate liniile. Politistii rutieri sunt la datorie si in acest weekend. In incercarea de a preveni evenimentele rutiere nefericite acestia vor actiona pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro