Hotii n-au concediu. Nici politistii!

Hila Ovidiu

Munca politistilor se dubleaza in aceasta perioada datorita numarului mare de turisti care vin la Sibiu. Si asta pentru ca hotii si talharii nu au concediu niciodata. Oamenii legii le recomanda turistilor sa fie extrem de atenti la bunurile pe care le detin si sa evite zonele aglomerate.

indexSezonul estival aduce valuri de turisti la Sibiu. Din tara sau strainatate oamenii vin sa vada minunatiile orasului de pe Cibin. Asa se face ca tot mai multi hoti si-au instituit “cartierul general” pe meleagurile noastre in speranta ca asa vor obtine profit intr-un timp cat mai scurt. Lor le vin insa de hac politistii. Aproape in fiecare zi este prins si retiut cate un hot sau un talhar. Pentru a nu cadea prada hotilor politistii sibieni le reamintesc turistilor sa fie atenti la bunurile pe care le au asupra lor, sa nu isi lase portofelul in buzunarul din spate al pantalonilor, sa nu lase pe masa de la terasa telefonul mobil sau laptopul atunci cand merg pana la bar sa isi mai comande ceva sau sa achite nota de plata si sa acorde o atentie deosebita zonelor intens circulate. Imbracati bine si cu o “mana lunga” bine instruita, hotii actioneaza in doar cateva secunde iar apoi se fac pierduti prin multime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transporturi agabaritice pentru podul de peste Cibin

Lucrarile la podul peste Cibin continua. Saptamana aceasta vor sosi elementele metalice ale podului. Pentru a permite transporturilor agabaritice sa ajunge la destinatie in municipiu vor fi restrictii de trafic. Pana la acest moment constructorii podului din dreptul Pietei Cibin au amenajat infrastructura podului si structura de rezistenta a picioarelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro