Hotii n-au avut liber de Pasti

Hila Ovidiu

Hotii specializati pe furturile din autoturisme nu si-au luat liber de sarbatori.  Cum aceste infractiuni se inmultesc vazand cu ochii, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in parcari special amenajate, pentru a evita furturile de combustibil.

Neatentia si ignoranta va poate costa scump. Au simtit acest lucru pe propria lor sibienii care au constatat cu stupoare ca autoturismele le-au fost sparte chiar in perioada Sarbatorilor Pascale, iar din interior le-au disparut bunuri de valoare uitate la vedere. De asemenea, nu uitati geamul, portbagajul sau portiera deschisa cand parasiti autoturismul. Nu lasati niciodata motorul pornit si autoturismul nesupravegheat si deschis cand il parasiti, chiar si pentru cateva minute. De asemenea si conducatorii de autotrenuri trebuie sa fie foarte atenti. Politisti le recomanda sa parcheze in locuri special amenajate si/sau supravegheate, in vederea prevenirii furturilor de combustibil din rezervorul acestora, sa nu parcheze la intamplare si sa caute un loc bine iluminat, supravegheat  si  suficient frecventat. Toti soferii sunt sfatuiti sa-si monteze un sistem de alarma antifurt sau un sistem de pozitionare globala (GPS) si sa nu lase in masina actul de inmatriculare al autoturismului si sa nu imprumute masina persoanelor in care nu au deplina incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calusarii au facut spectacol de Pasti

Peste o suta de dansatori au oferit un spectacol inedit in seara de Pasti, in comuna Rasinari. Dansul calusarilor, traditie veche de zeci de ani, a incantat privirile satenilor prezenti la eveniment, multi dintre ei veniti special pentru acest dans. Peste 100 de dansatori au facut spectacol in seara de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro