Hoti retinuti dupa ce au furat telefoane din depozitul in care lucrau

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au facut mai multe descinderi in Fofeldea, Nocrich si Talmaciu. Cautate au fost persoane despre care se crede ca au sustras mai multe telefoane mobile de la depozitul de unde lucrau.

Politistii de la Investigatii Criminale au efectuat in ultimele 24 de ore 6 perchezitii domiciliare in localitatile Talmaciu, Nocrich si Fofeldea. Oamenii legii au cautat persoane banuite ca au sustras mai multe telefoane mobile din depozitul unde erau angajati. Anchetatorii spun ca faptele au fost comise in primele 3 luni ale acestui an cand suspectii au fost angajati ai unei firme de pe raza municipiului Sibiul. Prejudiciul adus firmei angajatoare a fost estimat la 60 de mii de lei. In urma descinderilor politistii au retinut 2 tineri cu varste de 18 si 27 de ani din Talmaciu si Fofeldea. Tot in timpul perchezitiilor s-a reusit si recuperarea partiala a prejudiciului. Cei 2 tineri au ajuns vineri in fata magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat. Oamenii legii continua cercetarile in incercarea de a stabili intreaga activitate infractionala a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Capusele au revenit in forta! 50 de victime in doar 2 saptamani!

Capusele fac ravagii! Au fost inregistrate peste 50 de cazuri numai in ultimele doua saptamani! Sibienii sunt sfatuiti sa mearga la medicul de familie in situatia in care cad prada temutelor insecte. Un tratament antibiotic administrat corect ii poat feri de borelioza. Cum s-a incalzit vremea, cum au aparut si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro