Hoti prinsi de politisti

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au reusit de identifice o  mini-retea de infractori care se ocupau cu furturile din locuinte. Patru dintre acestia au fost imediat arestati, insa oamenii legii continua cercetarile in vederea identificarii si altor complici si a documentarii intregii activitati infractionale a acestora.

Trei barbati au fost retinuti in baza mandatului de arestare preventiva pentru 29 de zile, in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu, iar cercetarile in acest caz au fost extinse si cu privire la un alt suspect, dupa ce oamenii legii le-au descoperit pasiunea pentru furturile din locuinte. Totul a pornit de la niste locatari de pe strada Rahovei, care au obsrvat un grup de patru barbati, care se comportau ciudat. Politistii care au raspuns solicitarii i-au legitimat, iar in urma verificarilor au aflat imediat ca acestia sunt suspectati de comiterea mai multor infractiuni de furt din locuinte. Toate aceste furturi au fost comise pe raza municipiului Sibiu, in perioada iunie-septembrie. Suspectii au fost prezentati instantei care a decis arestarea preventiva a trei dintre ei si cercetarea in stare de libertate a celui de-al patrulea.  Insa cercetarile ulterioare efectuate de oamenii legii i-a condus spre un alt  suspect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari incheiate

S-au incheiat lucrarile de asfaltare la drumul judetean Rasinari – Poplaca – Orlat. Dupa 2 ani de cand a fost inceput acesta a avut receptia finala la inceputul saptamanii acesteia. Cei aproape 14 kilometri de  drum a fost de peste 17, 5 milioane de lei. DJ 106 D Rasinari-Poplaca-Orlat a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro