Hoti din magazine, prinsi de politisti

Hila Ovidiu

Politistii sibieni se confrunta cu o noua problema. In preajma sarbatorilor pascale, hotii s-au reprofilat pe furturile din magazine. Intr-o singura zi, oamenii legii au prins trei astfel de infractori. Se pare ca produsul preferat de ei a fost cascavalul.

In preajma Sfintelor srbatori de Pasti, hotii se reprofileaza. Cum in aceasta perioada se cauta mai mult produsele alimentare, infractorii se dedau la infractiunii marunte, cum ar fi furturile din magazine si supermarketuri. Produsele alimenatre gata ambalate sustrase de aici sunt usor de vandut, iar daca nu se gasec clienti, macar hotul se alege cu o masa copioasa. Astfel  intr-o singura zi, politistii sibieni s-au confruntat cu doua astfel de cazuri, si au retinut trei autori. O femeie de 40 de ani, care a dosit in poseta produse direct de pe raft, si un barbat de 22 de ani si o femeie de 33 de ani, care impreuna au furat dintr-un magazin role de cascaval in valoare de peste 150 de lei. Toti cei trei autori sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depasire periculoasa pe DN 7

Un bihorean de 38 de ani a ramas fara permis de conducere si a primit 140 de lei amenda dupa ce a depasit cu autotrenul pe care il conducea doua TIR-uri si un autocamion, pe line continua. Politistii l-au filmat cu radarul pe DN 7, in afara localitatii Talmaciu, in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro