Hoti de fier, prinsi in flagrant

Hila Ovidiu

Doi barbati din Dumbraveni au ajuns pe mana politistilor dupa ce au sustras mai multe tevi de metal dintr-o locuinta din localitate. Autorii au fost prinsi chiar in momentul in care incercau sa paraseasca curtea imobilului, dupa ce in prealabil au taiat tevile cu un flex, ca sa le poata transporta.

Au taiat si au furat grilaje metalice, iar acum risca sa ajunga dupa gratii. Este paradoxul de care s-au lovit doi barbati in varsta de 21, respectiv 40 de ani, din Dumbraveni. Cei doi au fost prinsi de catre o patrula mixta de politisti si jandarmi in timp ce ieseau din curtea unui imobil din localitate, incarcati cu tevi si grilaje metalice. Nu le-a trebuit mult timp oamenilor legi sa-si dea seama ca cei doi au furat fierul din imobilul aflat in curte. Mai mult, politistii au descoperit ca cei doi au patruns prin efractie in imobil si au avut timp  sa taie cu flexul grilajele, pentru a le transporta mai usor. Acum, autorii sunt cercetati pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale la alimentele ecologice

Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Sibiu au luat in vizor unitatile care comercializeaza produse alimentare ecologice. Saptamana trecuta inspectorii au verificat 9 astfel de operatori economici, si au acordat amenzi in valoare de peste 17.000 de lei, pentru abateri minore. Tot mai multi sibieni prefera produsele alimentare ecologice in locul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro