Hot prins de politisti dupa ce a furat dintr-o masina

stiri redactie

Hot specializat pe furturi din auto, prins de politistii sibieni! este vorba despre un barbat in varsta de 30 de ani, din Tarnaveni, banuit ca in dupa amiaza zilei de 28 august a intrat in curtea unei societati comerciale si, dintr-o masina parcata acolo a sustras o borseta in care se aflau acte, bani si carduri bancare.

Politistii spun ca la 2 ore de  la presupusa ora a comiterii faptei au fost sunati de catre un barbat care spunea ca o persoana necunoscuta i-a furat din masina o borseta in erau pe langa actele personale si sumele de 1500 de lei respectiv 200 de euro. Politistii medieseni au deschis imediat o ancheta. Acestia au depistat barbatul in varsta de 30 de ani banuit de comiterea faptei. Acesta a sustras doar parte din banii gasiti si, langa un tomberon, a aruncat actele, cardurile si suma de 1.177 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cresterea numarului de turisti in Paltinis a dus si la cresterea numarului de accidente pe partii sau trasee montane

A crescut numarul accidentelor montane in zona Paltinisului! Salvamontistii spun ca in ultimii ani numarul incidentelor petrecute pe partii sau pe traseele montane din Cindrel este mai mare si de 4 ori fata de cel inregistrat in urma cu un deceniu spre exemplu. Salvamontistii spun ca in ultimii 5 ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro