Hot prins cu de sibienii cu simt civic

stiri redactie

Un barbat, hot de meserie, si-a gasit “nasul” in persoana catorva sibieni cu spirit civic din zona strazii Independentei. Individul a fost vazut cand a sustras o bicicleta iar martorii au actionat pana la venirea politistilor.

Oamenii legii spun ca in jurul orei 17.00 au fost anuntati prin 112 ca niste sibieni cu inima mare au retinut un tanar banuit ca ar fi sustras o bicicleta. Oamenii legii au ajuns la fata locului si au constatat ca cele reclamate erau adevarate. Barbaul retinut furase din scara unui imobil bicicleta pe care incerca sa o ascunda, in curtea unui alt imobil, pe strada Noica.

Politistii au recuperat prejudiciul in valoare de o mie de lei si l-au restituit posesorului de drept iar faptasul in varsta de 23 de ani este cercetat penal. Daca se va dovedi ca a fost implicat si in alte actiuni cu iz penal acesta risca inclusiv sa ajunga dupa gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ambasadorul Canadei, indragostit de Sibiu

Noul prefect al Sibiului si-a trecut deja in palmares prima vizita oficiala. Institutia a fost vizitata de catre Excelenta Sa Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei in Bucuresti. Acesta este de-a dreptul fermecat de orasul de pe Cibin. Indragostit, am putea spune, de Sibiu, dupa ce l-a luat la pas ca turist […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro