Hot prins

Hila Ovidiu

Gresala se plateste. A simtit-o pe pielea sa un barbat din Sibiu care a fost prins dupa ce a furat un portofel. Hotul a fost prezentat Instantei cu propunere de arestare preventiva.

Hotia nu merge prea departe. A vazut-o pe pielea lui un sibian de 38 de ani care a furat in cursul zilei de luni un portmoneu. Victima a anuntat politia imediat cum a vazut ca ii lipseste portofelul. La fata locului s-au dep;asat oamenii legii, iar de aici si pana la identificarea suspectului a mai fost doar o chestiune de timp. Hotul a fost retinut pe timpul noptii in baza unei ordonante in centrul de arest preventiv de la Sibiu, iar marti a fost predat instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile sunt continuate la ora actuala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de strazi in lucru

Lucrarile la strazi continua si in perioada urmatoare. Atat cat va permite timpul firmele contractate de municipalitate vor incerca sa isi duca la bun sfarsit munca. Lucrarile sunt finantate fie din fonduri structurale fie din imprumuturile de la BERD sau chiar fin fondurile municipale. Atat cat va permite vremea lucrarile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro