Hot prins

Hila Ovidiu

Hotia are picioare scurte. Ne-o dovedesc politistii sibieni care au pus mana pe un hot ce tocmai furase un aparat telemetric dintr-un autoturism. Oamenii legii l-au inhatat la doar cateva strazi distanta de locul unde fusese comis furtul.

Nu doar minciuna, ci si hotia are picioare scurte. A aflat-o pe pielea lui un barbat care a sustras dintr-o masina un aparat de masura. Acesta nu a fost posesorul obiectului pentru prea mult timp deoarece au intrat pe fir politistii sibieni. Poate ca hotul ar fi scapat neprins daca cineva n-ar fi sunat la politie pentru a anunta faptul ca o persoana necunoscuta, de sex masculin a sustras dintr-un autoturism un aparat telemetric dupa care a fugit. Furtul a avut loc pe strada Marasti, iar oamenii legii dupa investigatii laborioase au reusit sa prinda hotul pe Bulevardul Mihai Viteazul. Autorul furtului, tanarul asupra caruia s-a gasit bunul furat, are doar 23 de ani si este din Cisnadie. Pentru doar 400 de lei, cat costa aparatul respectiv, acesta este la ora actuala retinut pe baza de ordonanta in cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul din Cisnadie se redeschide la inceputul lui septembrie.

E oficial. Spitalul de la Cisnadie se va redeschide. Acesta a primit deja toate avizele necesare functionarii iar in prmele zile ale lunii viitoare va intra in functiune.   Poate ca astazi Spitalul Orasenesc Cisnadie este inca un complex pustiu in curtea caruia doar copiii din  oras mai vin din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro