Hot arestat preventiv

Hila Ovidiu

Un hot de meserie a fost prins de politistii sibieni. Barbatul este acuzat de 3 infractiuni de furt. A fost arestat preventiv. In loc sa se pregateasca de pensie si sa stea cu nepotii, sibianul risca sa stea dupa gratii pana la 5 ani.Barbatul, in varsta de 52 de ani, este acuzat ca in data de 5 august a intrat in sediul unei societati comerciale de unde a furat un telefon mobil. Tot in aceeasi zi acesta a furat dintr-un alt magazin o geanta. O luna mai tarziu, in 9 septembrie, hotul a patruns intr-un autoturism pe care proprietarul de drept il uitase deschis si a furat tot ce i-a picat in mana.
Barbatul a fost arestat preventiv iar in urma procesului isi va primi pedeapsa. Risca intre 6 luni si 5 ani de inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si tu poti sa adopti!!!

Tot joi s-a lansat si campania “Si tu poti sa adopti”. Prin aceste actiuni se doreste incurajarea adoptiilor. Chiar daca legislatia nu este tocmai pusa la punct iar procedurile sunt anevoioase cei care doresc sa adopte un copilas beneficiaza de tot suportul necesar din partea celor de la DGASPC. Pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro