Hoata prinsa la scurt timp dupa ce a furat dintr-o locuinta

Ghinion a avut si o alta hoata care, la mijlocul acestei saptamani a patruns intr-o locuinta din Seica Mare si a sustras suma ded 67 de mii de lei. Individa a fost insa in scurt timp prinsa de politisti iar banii au fost recuperati si restituiti prorpietarului de drept. Femeia este in continuare cercetata penal pentru furt calificat.

Politistii spun ca totul s-a intamplat miercuri dimineata, pana in ora 09.00 cand, pe 112 a venit un apel din partea unui barbat care reclama disparitia din casa a unei sume de 67.000 de lei. Omul avea si o suspecta pe care le-a descris-o oamenilor legii.  Acesta le-a mai spus ca furtul s-a produs in timp ce el era la cumparaturi iar sotia prin gradina.

O ora mai tarziu, politistii au reusit sa identifice individa indicata ca fiind faptasa furtului din Seica Mare. Pentru a evita sa fie vazuta de multa lume pana ajungea la un loc sigur de unde sa poata scapa cu usurinta, individa a mers pe calea ferata.

Este vorba despre o femeie in varsta de 49 de ani din judetul Mures.

Dat fiind faptul ca femeia patrusese in locuita celor doi oameni sub pretextul ca vinde sau cumpara haine, politistii ii sfatuiesc pe oameni sa stea departe de astfel de indivizi si de asemenea sa nu lase poarta sau usa descuiata nici macar atunci cand ei sunt la domiciliu.

Din fericire in acest caz de furt hoata nu a apucat inca sa cheltuiasca banii asa ca intreaga suma a fost recuperata si restituita posesorilor de drept.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS