Hoata de profesie, la 13 ani

Hila Ovidiu

O tanara de numai 13 ani a reusit sa fure 31 de pachete de cafea dintr-un hipermarket. In cele din urma tanara a fost pinsa de agentii de paza si a ajuns pe mana politistilor. Oamenii legii au aflat ca tanara era fugita de acasa si figura in baza nationala de date ca fugita de la domiciliu.

„Performanta” impresionanta pentru o tanara de 13 ani. Ea a reusit sa fure 31 de pachete de cafea dintr-un hipermarket din Sibiu pana sa vie observata de agentii de paza. Prejudiciul cauzat de ea se ridica la aproape 600 de lei, insa paznicii au reusit sa recupereze intreaga cantitate de cafea furata. Si nu au iertat-o pe tanara. Au cerut sprijinul politistilor, care au constatat ca minora figura in baza nationala de date ca disparuta de la domiciliu. Minora urmeaza a fi predata familiei, insa cercetarile in acest caz continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lovita pe trecere

O tanara de 23 de ani din Sibiu a ajuns si-a vazut moartea cu ochii tocmai cand traversa strada regulamentar, pe trecere. Un sofer neatent nu i-a acordat prioritate, iar tanara a ajuns in spital cu rani grave. Tanara de 23 de ani a avut ghinion cu carul. Ea s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro