Hoata de meserie

Hila Ovidiu

Tot mai multe femei devin hoate de maserie. Este si cazul unei din Sura Mica. Aceasta a intrat in casa unor vecini si le-a furat toate bijuteriile. Politistii au prins-o insa in scurt timp.

indexO femeie de 37 de ani risca sa ajunga dupa gratii. Aceasta a intrat n casa unor localnici din Sura Mica si a furat de acolo bijuterii in valoare de 6 mii de lei. furtul a avut loc in 25 noiembrie, insa oamenilor legii le-a luat ceva timp pana au reusit sa o identifice. Femeia este acuzata acum de furt si violare de domiciliu. Femeia nu apucase inca sa puna in vanzare bijuteriile furate, asa ca oamenii legii au reusit sa recupereze toate obiectele si sa le restituie proprietarilor de drept. Saptamana trecuta alte 2 femei au ajuns in fata legiuitorilor dupa ce au fost prinse la furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 13 mii de doze de vaccin antigripal pentru sibieni

A sosit si cea de-a doua transa de vaccin antigripal. De la inceputul campaniei de vaccinare si pana in momentul de fata au ajuns in judet peste 13 mii de doze de imunizant. S-au vaccinat pana la inceputul acestei luni aproximativ 1400 de persoane. La Sibiu campania de vaccinare antigripala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro