Gusturile Toamnei imbie sibienii in 6 locatii din judet

Hila Ovidiu

Gusturile Toamnei dezmiarda in weekend papilele gustative ale sibienilor si nu numai. Evenimentul gandit ca o avanpremiera a Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019 se va derula in 6 localitati printre care si municipiul Sibiu. Cei veniti la Sibiu au parte de sesiuni de live cooking si degustari de produse.

In Medias cei care vor participa la acest eveniment vor avea parte de ateliere pentru copii si un spectacol folcloric. De asemenea acolo se vor tine si preselectiile pentru European Young Chef Award. Duminica este pregatitq si o sesiune de live cooking.

In Saliste pe langa mancarea preparata sub ochii participantilor vor fi programe muzicale ce vor avea loc cu ocazia Zilelor Culturale ale orasului.

Evenimente vor avea loc si in Miercurea Sibiului. Aici Corneliu Medrea va sustine un program folcloric iar localnicii vor intampina oaspetii cu bunatati traditionale. Sesiuni de gatit live sunt programate si in Cisnadioara si Ocna Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detonar pe Transfagarasan

Atentie, se fac detonari pe Transfagarasan. Actiunea pirotehnica este programata pentru data de 13 august intre orele 10.00 si 14.00. circulatia va fi inchisa total in acest interval de timp. DN 7 C Transfagarasan va fi inchis traficul rutier luni intre orele 10.00 si 14.00 pentru a fi efectuate detonarile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro