Grupari specializate pe furturi din magazine, prinse de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Hotii din alte judete au vrut sa faca prapad la Sibiu. Au fost prinsi insa de politistii sibieni. Au ajuns la audieri 10 persoane printre care sunt si 2 minori. In doar cateva ore politistii sibieni au reusit sa puna mana pe 10 hoti. Oamenii legii au capturat persoane din alte judete care venisera insa la furat in Sibiu. Acestia au dat iama in doua societati comerciale din Slimnic. Primii hoti prinsi sunt niste prahoveni care au intrat in cursul serii trecute intr-un magazin de unde au furat banii din casa de marcat. Au urcat apoi intr-o masina si s-au facut nevazuti. Cei care se aflau in societatea comerciala au reusit insa sa vada culoarea si numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care au fugit hotii. Au anuntat politia iar la nivel de judet s-a lucrat pe sistemul de mobilizare generala. Politistii rutieri au fost cei care au reusit sa dea de cei 5 hoti, 2 barbati, 2 femei, cu totii cu varste cuprinse intre 19 si 44 de ani si un copil de doar 8 ani. Au fost prinsi in apropiere de Bradu. Masina cu care se deplasau era inmatriculata in Franta iar prahoveanul aflat la volan nu detinea permis de conducere. A incercat sa-i fenteze pe oamenii legii prezentand acte false. Nu i-a mers. Cei 4 adulti au fost retinuti iar cel care se afla la volan s-a ales cu dosar penal pentru fals privind identitatea si conducere fara permis. 6 ore mai tarziu, alti hoti au dat o spargere la un magazin din Slimnic. Acestia au furat insa doar produse. Au urcat in masini si au plecat pe DN14 spre Sibiu. au fost prinsi chiar la intrarea in oras. In cele doua masini se aflau 6 tineri, 5 dintre ei cu varste cuprinse intre 19 si 28 de ani dar si un minor de 17 ani. Hotii erau din Sibiu, Brasov si Hunedoara. In acest caz toti cei 6 au dosare penale pentru furt calificat.
Prejudiciul total in urma celor doua furturi este de aproximativ 4 mii de lei. Banii dar si produsele au ajuns inapoi la proprietarii de drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salariul minim creste din mai 2016

Veste buna pentru toti romanii! Anul viitor vine cu mai multi bani! Si nu o spun astrologii ci sindicalistii care au purtat negocieri cu actualul Guvern. Salariul minim pe economie va fi din luna mai 1250 de lei. Toti romanii ar trebui, cel putin in teorie, sa castige mai multi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro