Gropi in jurul canalelor si asfalt cu valuri pe Coposu

Maxim o jumatate de an! Atat a durat asfaltul pus la finele anului trecut pe Bulevardul Coposu pentru ca drumul sa fie “ca in palma” in preajma Summitului. Acum este plin de valuri iar capacele de canal s-au lasat formand in jurul lor adevarate cratere.

In toamna anului trecut municipalitatea sibiana a demarat un amplu proces de carpire a strazilor principale din oras prin decopertarea asfaltului vechi si asternerea unui nou strat de uzura. Procedura este insa departe de a avea efectul scontat. Covorul asfaltic trebuia sa fie ca in palma cel putin pana in vara dupa trecerea Summitului insa realitatea este trista. Cel putin pe Coposu, considerat unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras, gropile au aparut imediat dupa iesirea din sezonul rece. Au fost plombate odata iar acum se intervine pentru noi reparatii. Problemele sunt insacapacele de canal care s-au prabusit si au creat in jurul lor adevarate cratere in care soferii risca sa isi strice masinile. Si in statia de autobuz “Nufarul” asafaltul a facut valuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O saptamana in plus de vacanta pentru elevii din Municipiul Sibiu

Scolarii se pregatesc de vacanta! Timp de doa saptamani vor pune invatatura-n cui si se vor bucura de relaxare si mese imbelsugate alaturi de familie si prieteni. Elevii municipiului Sibiu sunt si mai nororcosi pentru ca, in cazul lor, vacanta pascala este de 3 saptamani. E ultima saptamana inaintea Pastilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro