Gradinita 29, pregatita sa primeasca prichindeii

Hila Ovidiu

Una dintre cele mai cautate gradinite din Sibiu, Gradinita nr 29, cu program prelungit, si-a deschis larg portile pentru 120 de prichindei care se vor desprinde pentru prima data de mame. Pentru a le face sosirea cat mai placuta, educatoarele au redecorat interioarele si ii asteapta cu nerabdare pe piticii de 3 ani.

120 de prichidei de numai 3 anisori vor pasi luni, pentru prima data, intr-o unitate de invatamant prescolar, la Gradinita cu program prelungit numarul 29 din Sibiu. Micutii se vor desprinde pentru prima data de mamicile lor pentru a incepe gradinita. Si pentru ca stiu cat de dificila este aceasta despartire atat pentru parinti cat si pentru cei mici, cele 22 de educatoare de la gradinita 29 au pregatit cateva surprize pentru copii si au decorat salile si coridoarele in asa fel incat piticii sa indrageasca universul minunat care ii asteapta.La Gradinita nr 29 din Sibiu deschiderea anului va avea loc luni, de la ora 7.30. Gradinita va primi in acest an 120 de copii la grupele mici, plus cei 200 care au trecut deja la grupele mijlocii si mari. Unitatea isi incepe zilnic programul la ora 6 dimineata, iar copii pot ramane pana la ora 18. Aici dorm si primesc trei mese pe zi. In plus aceasta gradinita se poate lauda cu faptul ca a reusit sa primeasca toti copiii ai caror parinti au trimis cereri in perioada de inscriere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Pompierilor din Romania

Prietenii pompierilor au fost premiati joi in cadrul unei ceremonii fastuoase. Tot atunci o parte din angajatii ISU cu acte in regula au fost inaintati in grad. 13 septembrie este ziua in care pompierii din intreaga tara sunt in sarbatoare. Ziua de 13 septembrie a fost una de sarbatoare pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro