Gradina cu ingeri

Hila Ovidiu

Gradina cu ingeri poate fi vizitata la Muzeul National Brukenthal. Si nu vorbim despre vreun nou parculet in stil baroc ci despre o impresionanta colectie de tablouri si sculpturi. Operele de arta apratin artistei plastice Silvia Radu. Expozitia a fost vernisata joi si ramane deschisa pana la jumatatea lui mai.

Structurata asemenea unei gradini, expozitia da publicului ocazia de a se plimba imaginar printr-o gradina cu totul inedita, inconjurata de valuri, de flori si pazita de ingeri meniti sa  vegheze privitorii. Vernisajul expozitiei a avut loc joi la Salile de Expozitii Temporare ale Palatului Brukenthal Deschidrea expozitiei a fost special gandita pentru aceasta perioada dat fiind faptul ca ne aflam in Saptamana Luminata, cand cerurile se deschid si ingerii coboara pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la AFT

Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, organizeaza luni, cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, un eveniment care se adreseaza publicului larg: Ziua Portilor Deschise. Evenimentul va avea loc intre orele 11 si 14 iar inainte, de la ora 10, va avea loc un ceremonial de depuneri de jerbe si coroane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro