Graba doar in prima zi

Hila Ovidiu

Peste 1300 de persoane proventind din categoriile sociale defavorizate s-au prezentat pana acum sa isi ridice alimentele oferite gratuit de catre Uniunea Europeana. In medie au mers in prima saptamana cam 300 de oameni in fiecare zi. Numai in municipiul Sibiu sunt 10 mii de beneficiari.

La nivel de judet peste 43 de mii de oameni sunt asteptati sa isi ridice alimentele. 10 mii de beneficiari sunt din municipiul Sibiu. Desi in prima zi de distribuire s-au calcat in picioare si s-au luat la bataie pentru a fi siguri ca ajung sa isi ridice alimentele, la ora actuala nici macar un sfert din numarul total pe municipiu nu si-au ridicat bunurile. Distributia se face in depozitul de pe Soseaua Alba Iulia numarul 100. Beneficiarii  pleaca acasa cu 14 kilograme de faina, 7 kilograme de orez, 5 kilograme de malai, 3 kilograme de zahar, 1 kg de fasole, 2 cutii de mazare, 7 pachete de biscuiti, 2 pachete de paste fainoase, 2 cutii de rosii in bulion si o cutie de bulion de tomate. La momentul la care va sosi uleiul va incepe si distributia acestuia. Oamenii vor avea de ridicat cate 7 litri de ulei. Cuantumul alimentelor pe care le primesc persoanele provenite din categorii sociale defavorizate este de peste 100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instructie la ITM

Angajatorii sibieni sunt instruiti de catre ITM. La nivel european se desfasoara in aceste saptamani o campanie ce are ca scop consitentizarea si informarea angajatorilor si lucratorilor cu privire la modificarile legislative referitoare la clasificarea, etichetarea si ambalarea agentilor chimici periculosi. La instruirea de miercuri au fost prezenti aproximativ 50 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro