Goana dupa rechizite

Hila Ovidiu

Chiar daca scoala incepe abia peste o luna de zile parintii si cei mici consulta deja oferta de rechizite. Magazinele de profil au rafturile doldora de produse specifice, care mai de care mai atragatoare pentru cei mici. La mare cautare sunt ghiozdanele cu personaje Disney.

imgCu o luna inainte de primul clinchet de clopotel parintii si copiii se pregatesc deja de achizita rechizitelor. Patronii de magazine de papetarie si-au facut stocul si au umplut rafturile cu ghiozdane, caiete, penare si alte obiecte necesare scolarilor. Cei mici stiu cel mai bine de ce au nevoie dar si ce si-ar dori sa le cumpere parintii pentru scoala. Pretul unui ghiozdan variaza intre 30 si 100 de lei in functie de marime si design, pentru un caiet parintii trebuie sa scoata din portofel sume cuprinse intre 0,49 de lei si 3 lei, pentru caiete studentesti preturile pornesc de la 3,5 lei si ajung la 8,5 lei, culorile se vand la preturi cuprinse intre 3 si 14 lei penarele au preturi ce pornesc de la 16 lei si ajung pana la 43 de lei, pixurile costa de la un leu si pana la 5 lei iar acuarelele au preturi ce variaza intre 6 si 28 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clopotelul suna in 14 septembrie anul acesta si din 5 septembrie anul viitor.

Ministerul Educatiei a realizat structura pentru anul scolar 2015-2016. In toamna scolarii vor merge in banci in 14 septembrie. Anul scolar se va incheia in 17iunie. Din septembrie 2016 anul scolar va incepe la data de 5 septembrie. Elevii vor in banci in noul an scolar tmp de 177 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro