Gloria” de Vivaldi

Hila Ovidiu

Spectacol cu totul special miercuri in Biserica Romano-Catolica din centrul orasului. Acolo se va interpreta “Gloria” de Antonio Vivaldi. Concertul deschide seria de recitaluri din cadrul Festivalului International al Artei Lirice.

 

Concert cu totul inedit miercuri seara in Biserica Romano-Catolica din Sibiu. Aici publicul va putea asista la “Gloria” de Vivaldi. Ineditul spectacole este o adevarata provocare pentru artistii ce il vor pune in scena. ” Este o noua aventura pentru mine la Sibiu. De data aceasta am venit la Sibiu alături de colegii mei francezi. Concertul “Gloria” de Vivaldi va fi interesant pentru public şi va crea cu siguranţă emoţii în rândul celor prezenţi. Alături de solişti, mâine seară vom avea şi corul Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, un cor excelent cu care am colaborat în nenumărate rânduri.”, a declarat François Robert Girolami. “Este pentru prima dată când cant “Gloria” de Vivaldi. Este foarte emoţionant pentru mine fiidcă acest lucru se întâmplă la Sibiu, un oraş minunat pe care l-am descoperit acum.”, spune soprana. Evenimentul are loc in 12 septembrie de la ora 19.00 iar intrarea este libera. Concertul este primul din seria de evenimente ce au loc in cadrul Festivalul International al Artei Lirice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Invitatie la teatru

Academia Evanghelica din Sibiu va invita la teatru. Trupa de teatru brasoveana ”Duo Bastet” va prezenta la Sibiu spectacolul “Zile Zilnice”. Reprezentatia, care va avea loc in data de 20 septembrie, la Teatrul Gong, este o prelucrare  a acestui text in regie proprie, o incursiune in lumea surpinzatoare si complexa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro