Glambocenii, speriati de namolul produs de masinile care cara lemne!

Hila Ovidiu

Locuitori din Glamboaca nu mai au liniste de cand in la marginea satului s-a deschis o exploatatie forestiera. Acestia s-au trezit cu drumurile facute praf din cauza masinilor de mare tonaj. Oamenii spun ca au ajuns la capatul rabdarii la momentul la care, tot din cauza greutatii masinilor a inceput sa le crape casele.

Satenii din Glamboaca au ajuns la capatul rabdarii. Nu de mult, un pic mai sus de satul lor, s-a deschis o exploatatie forestiera. Masini incarcate pana la refuz cu busteni circula zi si noapte pe drumurile localitatii. Pana aici nimic neobisnuit, numai ca din cauza masinilor de mare tonaj s-au stricat toate drumurile. Oamenii sunt de-a dreptul disperati si spun ca nu mai pot umbla decat cu cizme de cauciuc si ca, si asa namolul le ajunge pana la glezne. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tot din cauza greutatii masinilor cu lemne li s-au crapat casele. Pentru unii dintre locuitori casutele de pe marginea drumului reprezinta agoniseala de-o viata.

Sletiti de puteri oamenii spun ca nu stiu incotro s-o mai apuce si ca nimeni nu ii ia in seama…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspecti de diverse infractiuni, retinuti de politisti

5 persoane au fost retinute de catre politistii rutieri in ultimele 24 de ore. Vlajganii cu varste cuprinse intre 17 si 44 de ani sunt suspectati de furturi si infractiuni rutiere. Primii 2 suspecti intrat pe mana oamenilor legii vin de la Medias. Retinutii cu varste cuprinse intre 17 si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro