Germanii prefera maidanezii de Sibiu

Hila Ovidiu

31 de catei vor lua marti drumul Germaniei. Animalele urmeaza acolo sa fie date spre adoptie. Pana la momentul de fata 365 de patrupede si-au gasit stapani in Germania.

31 de catei vor duce de maine o viata mai buna. Acestia vor pleca marti spre Germania. Acolo vor fi dati spre adoptie. Norocosii selectati pentru adoptii in Germania trebuie sa indeplineasca si cateva conditii. Nu toti au ocazia de a-si gasi o familie peste hotare. Reprezentantii municipalitatii spun ca acest parteneriat este unul cat se poate de fructuos. Pana la acest moment spre adoptie in Germania au plecat 365 de caini. Ba mai mult, alti 2582 au fost sterilizati gratuit de catre aceeasi firma germana. Patrupedele ramase pot fi adoptate si de catre sibienii iubitori de animale. Cei care doresc sa adopte un caine o pot face mergand sa si-l aleaga de la Adapostul din Dealul Gusteritei. Toti cateii de aici sunt vaccinati si deparazitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni la regimul circulatiei

Nici politistii rutieri n-au avut liniste in acest weekend. In cadrul actiunilor realizate de catre acestia in scopul prevenirii accidentelor rutiere au fost depistati 10 infractiuni la regimul circulatiei. 6 persoane conduceau sub influenta alcoolului, 2 nu aveau permis, un conducator auto folosea o masin aneinmatriculata iar un altul a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro