Gemenii au iesit de la Terapie Intensiva

Hila Ovidiu

Cei doi gemeni din Bradeni nascuti in spitale diferite, la Sibiu si Agnita, au fost mutati de la Reanimare in salonul de prematuri. Starea micutilor este buna, iar medicii asteapta sa mai ia in greutate, pentru a le putea da drumul din spital.

Cei doi gemeni nascuti saptamana trecuta in doua spitale diferite, aflate la nu mai putin de 60 de kilometri distanta, au inceput sa ia in greutate si au fost mutati de la Reanimare la salonul de prematuri. Gemenii s-au nascut vineri, unul la spitalul din Agnita, iar cel de-al doilea, dupa 2 ore, la spitalul din Sibiu. Mama lor nu stia ca este insarcinata cu gemeni, ci ca are o sarcina normala, si s-a dus sa nasca la spitalul din localitatea sibiana Agnita. Aici, a adus pe lume primul copil, insa la cel de-al doilea a ramas blocat, cu mainile inainte. Ea a fost urcata urgent intr-o salvare si adusa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Aici a fost bagata imediat in sala de operatie si supusa unei operatii de cezariana, pentru a salva viata copilului, dar si a mamei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inecat la barajul de la Avrig

Caldura torida de sambata dupa amiaza, l-a impins pe un pescar de 51 de ani din Sibiu spre apa racoroasa a barajului de la Avrig. Din pacate omul a dat de apa mult prea adanca si nu a mai iesit la mal. Pompierii l-au scos din apa fara suflare, dupa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro