Gemeni nascuti in 2 localitati diferite

Hila Ovidiu

Premiera la Sibiu. Doi gemeni s-au nascut in doua spitale diferite din judet. Mama lor a fost internata la spitalul din Agnita, insa acolo s-a nascut doar unul dintre cei doi copii. Pentru a-l aduce pe lume pe celalalt copil, femeia a fost transportata de urgenta la spitalul din Sibiu, unde a nascut prin cezariana.

Caz medical incredibil in judetul Sibiu. O femeie de 36 de ani, din localitatea Bradeni, a nascut gemeni, un baietel si o fetita, la interval de doua ore, in 2 spitale diferite din judet, respectiv Agnita si Sibiu. Medicii povestesc ca femeia nu stia ca este insarcinata cu gemeni, ci ca are o sarcina normala, si s-a dus sa nasca la spitalul din localitatea sibiana Agnita. Aici, a adus pe lume primul copil, insa la cel de-al doilea s-a blocat, deoarece iesea cu mainile inainte.  Femeia  a fost urcata urgent intr-o salvare, si adusa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, unde a fost bagata imediat in sala de operatie. Cel de-al doilea copil a venit pe lume prin cezariana. Acum atat mama cat si cei doi copii se simt bine si sunt in afara oricarui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Singură şi disponibilă!

Actriţa Monica Bîrlădeanu a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei, regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu.Cei doi au pus punct unei relaţii de circa un deceniu. Monica Bîrlădeanu a mărturisit că  Bobby Păunescu a fost cel mai important om din viaţa ei. Actrita l-a cunoscut pe Bobby in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro