Gata la finele anului

Hila Ovidiu

Toate cele 3 poduri aflate in lucru la momentul de fata vor fi gata pana finele lui 2015. Anuntul a fost facut de catre primarul Sibiului Astrid Fodor. Pe fiecare dintre cele 2 santiere se lucreaza la foc continuu.

podDupa viaductul Mihail Kogalniceanu, am fost sa vedem cum arata lucrarile la Podul de peste Cibin din dreptul pietei cu acelasi nume. Aici se lucreaza de zor. A fost complet dezafectat podul vechi iar acum se intervine pentru marginile de legatura. Podul a fost inchis traficului imediat dupa jumatatea lunii noiembrie a anului trecut. Cativa metri mai jos a fost amplasat un pasaj pietonal. De atunci si pana la finele anului trecut s-a intervenit mai mult pentru mutarea retelelor de utilitati din zona. Abia mai apoi a inceput daramarea efectiva a podului. La viaductul din Vasile Aron lucrarile continua. Acestea vor fi gata insa intr-un timp mai scurt. Toate trei vor fi insa finalizate pana la sfarsitul lui 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!!!

Piata ofertelor de munca se dezmorteste si la Sibiu. Numarul joburilor disponibile se ridica la peste 300. Peste 260 dintre acestea pot fi ocupate de catre persoane cu studii medii. 193 din totalul ofertelor sunt disponibile pentru municipiul Sibiu. Surpriza saptamanii vine insa de la Medias unde sunt anuntate aproape […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro