Gara, in amplu proces de modernizare

Summitul de la Sibiu are si parti bune. Dupa zeci de ani in care nimeni nu a moscat un pai, in zona Garii au loc lucrari. Se refac spatiile pietonale dintre liniile de cale ferata.

Summitul de la Sibiu nu aduce doar lucrari de mantuiala, trafic deviat, scoli inchise si inalti demnitari care ne viziteaza ci si un imbold de munca pentru unii. Cei de la CFR spre exemplu au inceput sa modernizeze zona garii din Sibiu. iInterventiile costa peste 12 milioane de lei si prevad modernizarea tunelului, a persoanlor si a cladirii care adaposteste gara.

Pana la momentul de fata s-a lucrat intens pentru realizarea spatiilor de deplasare si asteptare dintre liniile de tren destinate calatorilor. Vineri, cand am fost noi  la fata locului, se lucra intens petntru montarea unor constructii din ciment.

Si la pasaj par sa se fi derulat lucrari. Cel mai probabil s-a intervenit acolo pentru refacerea sistemului de drenaj care era de-a dreptul ineficient si se inunda la fiecare ploaie mai serioasa. Modernizarile vor continua cu amenajarea cismelelor pentru apa si a sistemelor de informare.

Lucrarile sunt estimate sa se finalizeze la mijlocul acestei veri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend cu vreme ploioasa

Summitul de la Sibiu are si parti bune. Dupa zeci de ani in care nimeni nu a moscat un pai, in zona Garii au loc lucrari. Se refac spatiile pietonale dintre liniile de cale ferata. Summitul de la Sibiu nu aduce doar lucrari de mantuiala, trafic deviat, scoli inchise si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro