„Gala performanţei în învăţământul preuniversitar din judeţul Sibiu – 2019 -a doua sesiune”

stiri redactie

Consiliul Judeţean Sibiu în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, organizează în data de 16 decembrie 2019, începând cu ora 14, în sala de conferinţe a instituţiei (str. G-ral Magheru, nr. 14, Sibiu), cea de-a doua sesiune de premiere a elevilor şi profesorilor din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Sibiu, care au obţinut rezultate deosebite la concursurile, olimpiadele şi competiţiile şcolare de la nivel naţional şi internaţional, în anul 2019 – a doua sesiune, în cadrul manifestării intitulate: „Gala performanţei în învăţământul preuniversitardin judeţul Sibiu – 2019 -a doua sesiune”.

103 elevi și 47 de profesori vor fi premiați de către Consiliul Județean Sibiu în cadrul acestui eveniment iar valoarea brută a premiilor este de 56.300 lei.

Manifestarea, organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, este menită să recunoască şi să răsplătească eforturile elevilor şi profesorilor care au obţinut rezultate deosebite la concursurile, olimpiadele şi competiţiile şcolare de la nivel naţional şi internaţional, în perioada cuprinsă între luna iunie-decembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revenire incendiu localitatea Șmig

Incendiul a fost lichidat fără probleme de către salvatorii sibieni. Nu au fost victime.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro