Furturile din locuinte, crestere importanta in perioada concediilor

E vara, e perioada de concedii, iar site-urile de socializare sunt doldora de fotografii de la mare, de la munte sau din orasele vizitate de catre fiecare in parte! Cei care posteaza insa pe internet omit un lucrul foarte important. In lipsa unor setari de confidentialitate, nu doar prietenii si cunoscutii pot vedea fotografiile ci si hotii specializati pe furturi din locuinte. Iar pentru ei, o fotografie “de la locul faptei” nu simbolizeaza un concediu reusit ci indica o casa goala din care se poate da lovitura in liniste si fara prea multa bataie de cap.

Politistii spun ca in ultimii 3 ani numarul furturilor din locuinte a crescut considerabil si ca de vina pentru aceste situatii sunt in primul rand cei care “anunta” hotii facand live-uri si postand fotografii pe internet, lasand astfel sa se inteleaga ca sunt departe de locuinta proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumul dintre Selimbar si Cisnadie, adus la stadiul circulabil

Apare prima solutie in cazul cozilor infernale de la intrarea in Sibiu dinspre Cisnadie. Dupa mai bine de o luna de lucrari, drumul din zona Troitei, cel care leaga comuna Selimbar de orasul Cisnadie a fost adus la un stadiu circulabil. Aici a fost nivelat terenul iar acolo unde s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro