Furturi din locuinte

Hila Ovidiu

Zeci de furturi din locuinte au avut loc de la inceputul anului si pana in prezent. Daca in anii trecuti hotii preferau apartamentele situate la parterul blocurilor, acum s-au mutat in zonele de case. Politistii indeamna toti sibienii care locuiesc la casa sa nu lase niciodata poarta descuiata.

furtttO poarta lasata descuiata, un geam rabatat sau simpla perdea nearanjata prin care se poate vedea ca nu este nimeni acasa sunt adevarate invitatii pentru cei certati cu legea! Daca in anii anteriori hotii preferau apartamentele de bloc, mai ales cele din zona Mihai Viteazu, acum s-au orientat catre case. Cele mai multe reclamatii de la pagubiti au venit din zona Strand. De multe ori cei care le favorizeaza hotilor accesul sunt tocmai proprietarii de case. Pleaca la magazin dar nu isi incuie locuinta si nici poarta. Hotului ii ia fix cateva secunde sa intre, sa constate ca nu e nimeni acasa, sa ia tot ce ii pica in mana din imobil si sa se faca nevazut. Totul se petrece in doar un minut. Pentru a a nu deveni victime sigure ale hotilor specializati pe furturi din locuinte, politistii Compartimentului de Prevenire va dau cateva sfaturi. Politistii spun ca inainte dea parasi locuinta este bine sa verificati daca au fost inchise totate caile de aces si daca sistemele de alarma, acolo unde ele exista au fost pornite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine vine si cine pleaca din Romania

Zeci de mii de sasi au plecat din tara noastra inapoi in Germania. Daca inainte de revolutie in Romania erau inregistrati aproximativ 250 de mii de etnici germani, la momentul de fata mai sunt cam 40 de mii. Interesant este faptul ca, in ultimii ani, in zona Transilvaniei au venit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro