Furt de produse alimentare

Hila Ovidiu

In plina criza, hotii ajuns sa fure si alimente de pe rafturile magazinelor. Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au ajuns pe mana politistilor dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce furau bunuri alimentare dintr-un hipermarket.

Disperarea sau poate chiar obisnuinta i-a impins pe trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani sa fure. Baietii, toti domiciliati in localitatea Marsa, au intrat intr-un hipermarket si au inceput sa doseasca alimente. Au fost repede observati de catre agentii de paza, care i-au luat al intrebari. Administratorul magazinului a depus plangere impotriva tinerilor infractori, asa ca acestia s-au ales cu dosare penale, desi bunurile sustrase de ei au fost recuperate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donatii de aparatura medicala pentru "Prichindelul"

Aparatura medicala de peste 1000 de euro pentru copiii de la Centrul Prichindelul. Institutia a primit prin donatie un cantar special si un taliometru. Aparatura medicala a fost facuta cadou de catre o companie romaneasca cu capital austriac. Ajutor nesperat pentru Complexul de Servicii Prichindelul. Acesta a primit prin donatie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro