Furt de portmoneu

Hila Ovidiu

Doar cateva secunde a lasat o femeie portmoneul din mana pe tejgheaua magazinului, ca a si ramas fara el. O alta cumparatoare i l-a luat imediat, insa nu a avut si inspiratia sa dispara din magazin pana la sosirea politistilor. Incoltita de oamenii legii, femeia si-a marturisit fapta si a restituit prejudiciul.

 

Neglijenta a fost cat pe ce s-o coste scump pe o femeie din Medias. Aflata la cumparaturi inincinta unui magazin, clienta a lasat cateva secunde portofelul din mana, pe tejghea, pentru a verifica niste produse pe care intentiona sa le cumpere. In cele cateva secunde de neatentie ale clientei, o alta femeie aflata in magazin i-a luat imediat portofelul. Cand a constata disparitia portmoneului in care avea actele, carduri bancare si suma de 500 de lei, clienta a intrat in panica si a sunat imediat la politie. Ajunsi la fata locului oamenii legii au identificat imediat autorul furtului, in baza declaratiilor date de pagubita. Femeia vinovata si-a recunoscut fapta si a restituit portofelul. Totusi, ea este cercetata pentru furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri, la datorie in weekend

In acest sfarsit de saptamana politistii rutieri sibieni vor desfasura ample actiuni pe linia prevenirii si combaterii vitezei excesive, a consumului de alcool si a depasirilor neregulamentare. De toata atentia rutierilor se vor “bucura” si pietonii indisciplinati, care prefera sa isi riste viata traversand neregulamentar, in loc sa foloseasca zebra. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro