Furt de haine

Hila Ovidiu

Patru furturi din societati comerciale au fost sesizate in acest sfarsit de saptamana! Majoritatea au fost comise de catre femei. Acestea si-au indesat prin posete, bluze si pantofi.

In zilele de 29 si 30 septembrie au fost sesizate, de catre agenti de paza ai unor societati comerciale, patru furturi. In primul furt au fost implicate 2 persoane care au fost surprinse de personalul de paza al societatii in timp ce sutrageau bunuri din incinta magazinului. Politistii au constatat ca este vorba despre un tanar in varsta de 19 ani si altul  de 21 de ani, care au sustras din incinta magazinului produse cosmetice in valoare de aproape 300 de lei. O alta fapta de furt a fost sesizata duminica. Personalul de paza al unui magazin situat in municipiul Sibiu a retinut o persoana de sex feminin care a sustras produse alimentare in valoare de 1000 de lei.Femeia in varsta de 51 de ani, este acum cercetata penal. Un alt agent de paza a depistat o persoana care a sustras  trei perechi de pantofi sport din incinta unui magazin. Prejudiciul, in valoare de aproape 700 de lei, a fost recuperat prin returnarea produselor sustrase.Alte 2 tinere, una din jud Arges iar cealalata din Prahova, sunt cercetate si ele pentru furt. Ambele au fost surprinse in timp ce bagau in posete, marfa de pe raft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Manifestatii pentru pensionari

In anul 1990, Organizatia Natiunilor Unite, a stabilit ca ziua de 1 octombrie sa fie inscrisa in calendarul lumii ca Zi Internationala a Persoanelor Varstnice. De atunci, in toate tarile membre, printre care si Romania, la 1 octombrie au loc mai multe manifestari, dedicate pensionarilor. Organizatia Natiunilor Unite a apreciat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro