Furt de carburant

Hila Ovidiu

Isi asigurau purcelul de Craciun daca nu-i prindea politia. Vorbim despre 3 barbati care au sustras 140 de litri de combustibil. Cei trei au fost insa identificati de politisti iar acum sunt cercetati pentru furt.

3 hoti care furau combustibil din rezervoare au fost prinsi de catre oamenii legii dupa ce o femeie a anuntat politistii din Sura Mare asupra faptului ca persoane necunoscute au sustras motorina din rezervorul unui camion stationat. Politistii ajunsi la fata locului au stabilit ca infractorii au folosit un autoturism pentru a comite furtul. Masina celor 3 mureseni cu vatste intre 24 si 35 de ani a fost gasita in Medias, iar cei trei au fost retinuti. Cercetarile au scos la iveala si faptul ca inainte de a seca rezervorul camionului hotii mai furasera motorina si din rezervorul unui excavator parcat pe raza localitatii Slimnic. Desi prejudiciul a fost recuperat, cei trei hoti au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva. Impotriva acestora s-a decis masura obligarii de a nu parasi localitatile de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se realizaeaza registrul persoanelor impozabile care aplica tva-ul la incasare

Cei care nu si-au depus inca notificarea privind aplicarea sistemului tva la incasare trebuie sa si-o depuna pana la data de 10 decembrie. vorbim despre agentii economici care au realizat venituri sub plafonul de 2.250.000 lei. Daca nu il vor depune acestia vor fi trecuti automat in registrul persoanelor impozabile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro