Fugit de la locul accidentului

Hila Ovidiu

Politisti cauta un biciclist care a accidentat o femeie si a fugit de la locul accidentului. Culmea, tanarul a plecat de la locul faptei chiar si in conditiile in care el nu era vinovat de producerea evenimentului rutier.

bPolitistii sibieni sunt pe urmele unui tanar care la finele lunii trecute a accidentat o batrana. Baiatul, aflat pe bicicleta a fugit de la locul accidentului chiar daca cel putin in teorie el nu era vinovat de producerea evenimentului rutier. Batrana pe care a lovit-o a suferit mai multe fracturi si a ajuns la spital. De pe patul de spital aceasta a reusit totusi sa le faca politistilor o descriere a tanarului care a lovit-o cu bicicleta. Politistii cauta acum un adolescent cu varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani, de aproximativ 1.60-1.70 inaltime, cu ten deschis si par saten spre blond. Bicicleta pe care se deplasa era de culoare rosu cu negru. Accidentul s-a produs pe data de 30 iulie pe strada Crisanei in jurul orei 14.45. oricine a fost de fata sau crede ca poate da informatii despre tanarul fugit de la fata locului este rugat sa ii contacteze pe oamenii legii. Reamintim faptul ca tanarul nu era vinovat de producerea accidentului deoarece, spun politisti, evenimentul rutier a avut loc din vina pietonului care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si nemarcat corespunzator. Un accident similar s-a produs in luna iunie. Atunci un pusti de doat 10 ani a lovit o femeie care circula pe strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Somaj in crestere

Avem mai multi someri in Sibiu. Cresterea se datoreaza atat inregistrarii absolventilor care nu si-au gasit inca un loc de munca si au aplicat pentru somaj cat si a concedierilor colective din ultima perioada Rata somajului a ajuns la Sibiu la valoarea de 4,18 la suta. Numarul de someri a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro