Frig, ploi, risc de polei si risc de accidente rutiere

Hila Ovidiu

Schimbarea vremii le da batai de cap soferilor. Politistii rutieri le recomanda celor care pleaca la drum sa fie atenti la volan si sa isi echipeze masina corespunzator. Joi si vineri vremea se va raci accentuat, va ploua si vor fi conditii de producere a poleiului.

brrrLa Sibiu vremea a inceput sa se inrautateasca dupa orele pranzului, desi atentionarea meteorologica intrase in vigoare inca de la primele ore ale diminetii. Pana joi seara la ora 22.00 sunt asteptate precipitatii mixte, scaderi ale temperaturilor si chiar vant. Date fiind conditiile meteo politistii rutieri le recomanda soferilor sa fie prudenti in trafic. Pe cat posibil evitati deplasarile pe distante lungi. Daca acestea sunt impetuos necesare atunci asigurati-va inainte de a pleca la drum ca stergatoarele sunt in perfecta stare de functionare, ca nu aveti defectiuni la sistemul de semnalizare respectiv iluminare, ca franele functioneaza la capacitate maxima si carburantul este suficient pentru a parcurge intreaga distanta. Pe parcursul deplasarii evitati depasirile si nu calcati prea tare pedala de acceleratie. Respectarea acestor reguli va fereste de evenimente rutiere si va aduce in siguranta acasa alaturi de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retea destructurata

Retea de contrabanda cu tigari destructurata de politisti in urma unor descinderi. Vizate au fost 20 de persoane din Alba Iulia, Sibiu, Arad, Suceava, Maramures, Harghita si Botosani.  O parte dintre retinuti sunt sibieni. Politistii structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Alba Iulia, Suceava, Sibiu, Arad, Maramures, Harghita si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro