Francezi si Romani in Primul Razboi Mondial

Hila Ovidiu

Francezi si Romani in Primul Razboi mondial. Asa se numeste expozitia care va fi vernisata vineri la Biblioteca Judeteana Astra. Evenimentul este orgganizat de catre Arhivele Nationale Sibiu si biblioteca sibiana.

indexExpozitia este realizata cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Primul Razboi Mondial. Piesele care o compun a fost mai intai la Bucuresti, iar vineri va poposi si la Sibiu. Va fi gazduita de Biblioteca Judeteana Astra. Expozitia propune vizitatorilor o lectie ilustrata de istorie contemporana copmpusa din imagini ineditece infatisaze evenimente de la declansarea primei conflagratii mondiale si pana la semnarea Tratatelor de Pace. Printre documentele expuse se numara si documente in limba franceza cum ar fi scrisori sau manuscrise expresive pentru relatia dintre Sibiu si Franta de-a lungul timpului. Expozitia va fi vernisata vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grenada in cosul de gunoi

Unde se arunca mai nou grenadele folosite? In cosul de gunoi. Sau cel putin asa s-a intamplat la Medias. Politistii incearca acum sa afle cum a ajuns grenada acolo. Grenada a fost gasita de catre angaatii de la firma de salubritate din Medias. Acestia au fost si cei care au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro