Forumul Academic Militar International se desfasoara pana in 14 iunie la Sibiu

Hila Ovidiu

Timp de aproape o saptamana cadre militare din 15 tari sunt prezente la Sibiu pentru a participa la Forumul Academic Militar International. Evenimentul se desfasoara la Academia Fortelor Terestre.

imafEditia din acest an aduce la Sibiu 80 de participanti din 15 tari. Vorbim aici despe Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Polonia, Slovacia, Statele Unite si bineinteles Romania. Intalnirea isi propune proiectarea unor module de pregatire comune ce urmeaza sa fie incluse in curriculele educationale ale institutiilor de invatamant militar care sunt membre sau partenere a iMAF. Vorbim practic despre un proiect international realizat de catre Academia Militara din Austria la care s-au afiliat de anul trecut Universitatea de Aparare din Cehia, Academia Militara a Fortelor Terestre din Polonia, Universitatea Nationala a Serviciilor Publice din Ungaria si Academia Fortelor Terestre de la Sibiu. Cea de-a doua editie a Forumului Militar Academic International se va incheia in 14 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dat afara din examen

A ratat bacalaureatul din…ghinion! Este vorba despre un absolvent al Colegiului Baritiu care a fost prins cu telefonul mobil asupra lui in sala de exament. Acesta nu a incercat sa copieze insa i-a sunat telefonul in timp ce era examinat. Si-a ratat startul in viata din cauza unui telefon mobil. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro